Crypto token (BUX) van Amsterdamse Beurs Bux schiet naar 50 eurocent

De prijs van de utility token van Bux Crypto is gisteravond door de 50$ cent geschoten en heeft inmiddels ook de 50 eurocent aangetikt, een all-time-high. De prijsstijging lijkt te maken te hebben met de groeiende populariteit van de broker app, die met de Bitcoin wind in de zeilen veel nieuwe gebruikers heeft kunnen verwelkomen. Uit verschillende hoeken wordt over een influx van meer dan 350,000 Bux crypto gebruikers gesproken. 

Bux Crypto Token Prijs
Bux Crypto Binance Chain

Bovendien is de Bux token recentelijk op Pancakeswap gelist, een decentrale exchange voor BEP-tokens. Eind vorig jaar koos het team ervoor om met de rebranding de Bux token over te zetten van het ethereum netwerk naar de binance chain. Deze chain is sneller en goedkoper dan Ethereum 1.0. Door de groeiende vraag op Pancakeswap lijkt een listing op Binance in de nabije toekomst niet onwaarschijnlijk.

In januari 2020, nam Bux het failliete Blockport over, die de visie deelde om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. Bux kon gebruikers zo naast traditionele aandelen ook van de groeiende cryptohandel voorzien. Met gebundelde krachten ontwikkelt Bux Crypto flink door. De app is inmiddels beschikbaar in 25 Europese landen, geïntegreerd met verscheidene betalingsdiensten en heeft onlangs een nieuwe exchange partner aangekondigd, om zo meer liquiditeit en cryptomunten te kunnen aanbieden.

Bekijk hier de volledige roadmap voor 2021

Na het Blockport faillissement was de token prijs gigantisch gekelderd en nooit volledig hersteld. Ook leken de enorme ontwikkelingen van het afgelopen jaar niet in de prijs verweven. Tot dusver dan! Door de recente prijsstijging zijn de kijkers gericht op BUX crypto, dat volledig aan de vereisten van de DNB voldoet, maar nog wacht op de officiële licentie. 

Om een inzicht te kunnen kijken in de potentie van Bux crypto, lijkt de in de VS gevestigde beurs Voyager een gepaste vergelijking. Ze zijn ongeveer tegelijk opgericht en beschikken over dezelfde visie. Voyager is bijna volledig gereguleerd in de VS en is iets verder in de ontwikkeling van hun utility token. Inmiddels bieden ze een uitgebreid loyalty reward programma en belonen ze gebruikers met rente als ze cryptocurrencies op het platform houden. De prijs van Voyager’s VGX is dit jaar van $0,12 naar boven de 5 dollar geschoten.

We zijn trots wat onze crypto exchange van eigen bodem heeft bereikt en daarnaast zeer benieuwd of we van Bux Crypto ook zulke ontwikkelingen kunnen verwachten.

Koop BUX