Verborgen Crypto Kansen – Beste Crypto Verwachtingen 2022

2021 ging uiterst goed voor de prijs van de meeste cryptomunten en het beroemde Bitcoin stock-to-flow (S2F) model van Nederlander PlanB voorspelt ook een geweldig 2022. De vraag voor velen: welke crypto zal ik kopen voor 2022.

Bitcoin is volgens velen de meest betrouwbare en veilige investering die je kunt maken in cryptoland maar er zijn natuurlijk altijd altcoins die nog beter presteren dan de grote broer. In welke crypto investeren (2022)? Welke crypto gaat stijgen en welke crypto heeft toekomst? Hieronder volgt onze crypto verwachting voor 2022 waar we 5 diverse verborgen crypto’s en hun potentieel gaan onderzoeken.

BUX Token (BUX)

Jonge investeerders stromen de laatste jaren voor het eerst de financiële markten binnen en de reden waarom is dat nieuwe soorten apps het nu ongelooflijk eenvoudig maken om aandelen, grondstoffen en zelfs crypto’s te verhandelen. 

Robinhood, de razend populaire financiële app, is één van de meest populaire apps omdat je er kunt handelen zonder transactiekosten. Helaas is Robinhood nog niet beschikbaar buiten de Verenigde Staten. 

Niet getreurd, ook in Europa is er een gelijkaardige app beschikbaar: BUX. BUX – die soms de Europese Robinhood wordt genoemd – haalde in april van 2021 $80 miljoen op om zijn neobroker-platform uit te breiden.

Het beleggingsplatform is een startup uit Amsterdam waarmee gebruikers kunnen investeren in aandelen en exchange traded funds (ETF’s) zonder commissies te hoeven betalen.

Bux focust zich echter niet alleen op traditionele investeringen, maar ook cryptomunten kunnen er worden verhandeld. Daarom lanceerde het bedrijf ook BUX Crypto, een gemakkelijke en betaalbare manier om te investeren in bitcoin en andere digitale valuta. Met BUX-crypto heb je ook de mogelijkheid te investeren in cryptomunten. Lees hier welke crypto je kunt kopen bij Bux. De kosten van BUX Crypto zijn vrij laag, je betaalt slechts 0,5% commissie op de handelskosten per transactie, wat vergelijkbaar is met andere crypto handelsplaatsen.

BUX heeft daarnaast ook zijn eigen token genaamd de BUX token. Door het vasthouden van 1.000 BUX-tokens of meer in je portefeuille kun je als gebruiker zonder handelskosten handelen bij BUX Crypto. De prijs van één BUX token staat op dit moment op ongeveer € 0,50, wat betekent dat je ongeveer € 500 moet investeren om gratis te kunnen handelen op het platform.

Welke Bux crypto kopen 2021, crypto verwachting 2021, in welke crypto investeren 2021

Welke crypto tokens je ook zult kopen, je doet dat echter vaak niet alleen voor de functionaliteit ervan, je wilt ook graag dat de prijs op termijn omhooggaat. Waarom kunnen we verwachten dat de prijs van BUX crypto token in de nabije toekomst kan gaan stijgen? 

Eén grote reden is dat exchange tokens het in het nabije verleden heel goed hebben gedaan. Denk maar aan Binance Coin, FTX token, Crypto.com en LEO, die allemaal een market cap hebben van meer dan een miljard euro.

Wat is de market cap van BUX op dit moment? Minder dan 30 miljoen euro! Het enige verschil tussen BUX en sommige van zijn 10x tot 2300x grotere concurrenten is een sterke marketingpush van het team en momentum. 

Welke crypto kopen; Bux groei verwachting om te investeren in 2021

BUX is op dit moment een van de meest interessante crypto exchanges in Europa en is volgens ons perfect gepositioneerd voor een golf van crypto-adoptie door Europeanen. Op dit moment heeft BUX drie aparte applicaties voor aandelen, CFD’s en crypto. De komende integratie wordt een gamechanger. De prijs van BUX kan daarom nog heel hard gaan stijgen de volgende maanden.

 

In dit medium artikel over BUX dat onlangs viral ging en al voor een flinke prijsstijging heeft gezorgd wordt de potentie dieper uitgelegd.

De BUX token is verkrijgbaar via Kucoin, Pancakeswap, Orion en natuurlijk BUX zelf.

Nahmii (NII)

Het grootste probleem dat Ethereum op dit moment heeft is dat het niet kan schalen en transactiekosten daarom ontzettend hoog kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan transactiekosten van meer dan honderden euro’s voor meer complexe transacties. 

De belangrijkste reden achter het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum is dat elk knooppunt in het netwerk elke transactie moet verwerken. Daarom wordt door de Ethereum Foundation gewerkt aan Ethereum 2.0 en sharding.

De Ethereum Foundation is echter niet het enige team die de schaalproblemen wenst aan te pakken. Er zijn verschillende andere projecten die zich focussen op dit probleem.

Denk bijvoorbeeld maar aan Polygon (MATIC), waarvan de koers ontzettend hard is gestegen. Nahmii is qua oplossing vrij vergelijkbaar met Polygon, al beweert het team achter Nahmii dat hun layer 2 oplossing voor Ethereum nóg beter werkt.

Nahmii zegt namelijk dat het de eerste layer-2 Ethereum-schaaloplossing heeft gelanceerd die in staat is het populaire Ethereum klaar te maken voor wereldwijd gebruik met als doelstellingen onmiddellijke finaliteit en lage, voorspelbare transactiekosten.

De NII-token speelt hierin een belangrijke rol. De token wordt namelijk gebruikt om consensus te bereiken over de vraag of alle relevante gegevens beschikbaar waren met betrekking tot een bepaalde settlement. Met Ethereum als het belangrijkste smart contract platform en de nood aan goedkope transactiekosten is het potentieel van Nahmii daarom ontzettend groot. 

Het team achter Nahmii is getalenteerd en heeft veel ervaring, welke onder andere is opgedaan bij bedrijven als IBM en Telenor. Wat het team tot nu toe nog niet heeft gedaan, is de marketing. Ze zijn namelijk continu bezig geweest met de ontwikkeling van dit project. Sommigen zullen dat een nadeel vinden, terwijl je het eigenlijk als voordeel zou kunnen zien. Het betekent namelijk dat er nog veel te halen valt op dit gebied, waardoor je nu nog de hype voor zou kunnen zijn.

De NII-token is op dit moment nog niet verhandelbaar op de grote exchanges en kan alleen gekocht en verkocht worden op bepaalde decentalized exchanges (DEXs) zoals Uniswap.

Flow (FLOW)

Een fungible activum is iets dat kan worden uitgedrukt in eenheden die gemakkelijk kunnen worden uitgewisseld – zoals cash geld. Met cash geld kun je een biljet van 10 euro makkelijk omwisselen voor twee biljetten van 5 euro en het zal dezelfde waarde hebben. Als iets echter non-fungible is, is dit onmogelijk. Iets wat non-fungible is, heeft unieke eigenschappen, zodat het niet automatisch kan worden uitgewisseld met iets anders.

Niet bekend met NFT’s? Lees dan eerst deze gids

Non-fungible tokens zijn het laatste jaar ongelofelijk populair geworden, met unieke digitale afbeeldingen of GIFs die werden verkocht voor tientallen miljoenen. NFT’s zijn unieke activa in de digitale wereld die kunnen worden gekocht en verkocht zoals elk ander stuk onroerend goed, maar die eigenlijk geen eigen tastbare vorm hebben.

Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving

Flow werd gelanceerd in 2020 en via dit platform kunnen ontwikkelaars non-fungible tokens (NFTs) maken en verhandelen. FLOW is de native token voor het Flow-netwerk en de hoeksteen voor een nieuwe, inclusieve en grenzeloze digitale economie. 

Dapper Labs, het team achter CryptoKitties, wil met Flow een nieuw platform creëren waarmee applicaties die gebruik maken van NFTs een groter aantal reguliere gebruikers kunnen aantrekken. Flow is een snelle, gedecentraliseerde en ontwikkelaarsvriendelijke blockchain, ontworpen als de basis voor een nieuwe generatie games, apps en de digitale activa die ze aandrijven.

Wat is dan de functie van de FLOW-token? FLOW dient als betaalmiddel op het platform en als reservemunt voor de hele Flow-economie. De token wordt gebruikt door de Validators, ontwikkelaars en gebruikers om deel te nemen aan het FLOW-netwerk en beloningen te verdienen. De FLOW-token moet in de toekomst ook gaan dienen als governance token.

Niet lang geleden heeft Dapper Labs al aangekondigd dat ze een samenwerking aangaan met NFL en NFLPA, waarbij ze NFTs in de vorm van video’s zullen creëren die te vergelijken zijn met de NBA Top Shot. Dit is niet de enige samenwerking die Flow aangaat.

welke crypto kopen 2022 flow nba top shot

Google heeft namelijk aangekondigd dat ze een samenwerking zullen aangaan met Dapper Labs. Beide partijen willen hun krachten bundelen om zo de Flow-blockchain verder te kunnen schalen.

Geloof je net zoals wij dat NFTs in de toekomst een grote rol zullen spelen in de digitale wereld? Dan kun je met FLOW investeren in het team dat NFTs voor het eerst in de belangstelling plaatste toen Cryptokitties in 2017 de hele wereld veroverden. We spreken over een team met ervaring dus.

De FLOW token is verkrijgbaar via Binance en MEXC Global.

Illuvium (ILV)

Ook het vierde project dat we aan je willen voorstellen, Illuvium, tracht de gaming-wereld en in-game tokens te revolutioneren door gebruik te maken van non-fungible tokens (NFTs) maar dan als DAO. Illuvium is een open-wereld fantasy battle game gebouwd op de Ethereum (ETH) blockchain. De verwachting is dat de nu al enorme gaming industrie in 2026 meer dan $314 miljard euro waard zal zijn. Een hoop untapped potential dus voor de blockchain industrie om op in te springen.

Wat is de functie van de ILV-token? ILV is de belangrijkste token dat wordt gebruikt om spelers te belonen voor hun in-game prestaties, geeft spelers recht op hun deel van de Illuvium Vault en wordt gebruikt voor deelname aan het bestuur van het spel via de Illuvium decentralized autonomous organization (DAO).

Dit betekent dus dat je als Illuvium houder meelift op de winst van Illuvium! Houders van ILV-tokens kunnen hun tokens staken en beloningen verdienen via het netwerk. De ILV token, met een hard cap van 10 miljoen, dient dus beide als utility token en governance token.

Welke crypto kopen; illuvium, beste crypto verwachting investeren 2021

Ooit gehoord van Play-To-Earn videogames? Waar je op dit moment nog vaak moet betalen om video games te spelen, wordt voorspeld dat je in de toekomst zelfs zou kunnen worden betaald om te gamen. 

Lijkt te goed om waar te zijn? Echt niet! Bij verschillende games gebouwd op blockchain-technologie is dit nu al het geval, en NFTs en in-game items spelen hier een belangrijke rol in. Denk bijvoorbeeld aan het razend populaire Axie Infinity, dat op het gebied van NFTs veel gelijkheden toont met Illuvium. Het team achter Illuvium is gedreven en is er op uit om succesvoller te worden dan Axie Infinity met betere graphics en gameplay. Dat belooft dus nog wat!

Als je geïnteresseerd bent om in Illuvium te investeren, raden we je aan om dat via het vertrouwde Binance te doen of anders via MEXC Global of Kucoin. De ILV token staken met een zeer interessante APY kan hier.

Secret Network (SCRT)

Het vijfde en laatste project dat we aan jou willen voorstellen is helemaal iets anders dan de andere vier aangezien het zich focust op privacy. Concreet wil Secret Network privacy aan smart contracts toevoegen.

Vanaf de Supernova upgrade is het mainnet van op Proof of Stake gebaseerde Secret Network volledig geïntegreerd met Cosmos SDK / Tendermint en beveiligd door de native cryptomunt genaamd Secret (SCRT). Deze laatste upgrade brengt Secret in verbinding met een talrijke hoeveelheid aan blockchains en dApps.

Secret Network omschrijft zichzelf als de eerste blockchain met standaard dataprivacy, waardoor je applicaties kunt bouwen en gebruiken die zowel permissionless en privé zijn. Deze unieke functionaliteit beschermt de gebruikers tegen aanvallen, beveiligt de applicaties en maakt het zo dat nieuwe Web3 applicaties kunnen worden gebouwd waar privacy heel belangrijk is.

Met blockchain-technologie hebben we het potentieel om een krachtiger en inclusief internet te creëren, maar blockchains zijn echter per definitie heel transparant. En die transparantie is niet altijd een voordeel voor bepaalde applicaties waarbij een grotere mate van privacy nodig is. Denk bijvoorbeeld aan financiële diensten, bepaalde sociale media, sharing economy apps en meer.

Zou jij bijvoorbeeld een gedecentraliseerde AirBnB app gebruiken mocht iedereen altijd weten waar je op vakantie bent? Of een betaalkaart waarvan iedereen kan zien waar, wanneer en aan wat je je geld aan uitgeeft? We denken het niet. Daarom wil Secret Network smart contracts privé maken.

In de echte wereld maken we niet elk aspect van onze financiële activiteiten in het openbaar bloot. We willen kunnen selecteren welke partijen toegang hebben tot onze financiële gegevens en onder welke omstandigheden. 

Een ander probleem dat Secret Network tracht te verhelpen is het complexe trader frontrunning. Lees hier meer.

 

Geloof je ook dat er een plaats is voor smart contracts met privacy features en vraag je jezelf welke crypto kopen in 2021? Dan is investeren in Secret Network (SCRT) misschien wel iets voor jou. Zoals Naval Ravikant, investeerder in onder andere Uber, Twitter en OpenDNS ooit zei, “the inevitable endpoint of crypto is maximum decentralization and maximum privacy.”

SCRT tokens koop je via Binance of MEXC Global. Het Secret netwerk zelf kan je vervolgens uitproberen via bijvoorbeeld de Ethereum of BSC bridge.

Welke crypto kopen; secret SCRT.

Disclaimer

Alle uitingen van Blocklog, zijn de professionele mening van Blocklog en externe auteurs en kunnen op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Doe altijd je eigen gedegen onderzoek. Zie de disclaimer onderaan de pagina voor meer info.

Koop Crypto